Les llars Mundet van acollir el segon rànquing català en categoria absoluta de judo, classificatori per poder participar en la fase sector del Campionat d'Espanya.

Els judokes del Centre de Tecnificació de judo del Bages i Moianès hi van participar i hi van obtenir molt bons resultats. Carla Ubasart, del Judo Moià, va ser primera classificada en la categoria de -57 kg, i es va imposar en tots els combats per ippon. Sergi Folch, també del Judo Moià, va ser primer en -55 kg. Ruben Mani, d'Esport-7, va ser segon en -90 kg. El seu company de club el júnior Amadeu Riera va ser medalla de bronze en la categoria de -60 kg. Óscar López, del Judo Moià, va ser finalment cinquè en perdre el combat pel bronze en la categoria de -73 kg, Ramon Roca (Judo Moià) en -81 kg i Joan Iglesias (Esport-7) en -66 kg van ser setens.

També van competir els júniors d'Esport-7 Eudald Sanxo, Álex Ponce i Ariadna Escolà, i del Judo Moià, Eduard Encinas, els quals no van obtenir classificació final.

Discreta Supercopa cadet

El poliesportiu Trinqueti de Mendillori de Pamplona va rebre la Supercopa d'Espanya en categoria cadet (sub-18). Els resultats de casa nostra no van ser els previstos. L'alta participació i l'alt nivell va fer les medalles molt cares.

Cal destacar el cinquè lloc d'Ivan Prat d'Esport-7 en la categoria de 46 lg. Anna Martínez en -70 kg i Clàudia Salgado (Judo Moià) en +70 kg van ser setens. Paula Cubero en -48 kg i Cristina Juárez en -63 kg foren novens.

Van participar-hi, però no van obtenir classificació final tot i guanyant alguns combats, Toni Borràs, Òscar Contreras, Derek Garrido, Pol López, Aleix Soler, Iker Cor-chero, Arnau Solé, Lucas de Nard, Jordi Pérez i Pol Guiteres.