Després de quatre hores de partits de quinze minuts, ahir al matí, va quedar establert el quadre d´enfrontaments per a la fase final del Torneig de Nadal Ciutat de Manresa de la Pirinaica, que es disputa en dues jornades al municipal de la barriada Mion, amb la col·laboració de l´Ajuntament.

En la quinzena edició d´aquesta tradicional competició que es juga coincidint amb les festes de Nadal, i adreçat a equips benjamins, bàsicament de la comarca però també algun de fora, els equips que de moment porten la iniciativa han estat el Can Rull, primer classificat amb grup 1 amb 7 punts, el Manresa B, líder al B amb 9, el Torelló, en el C amb 9 i el Gimnàstic B, en el D també amb 9. Aquestes quatre formacions disputaran els partits de quarts de final, avui, creuant-se amb els respectius segons classificats: Gimnàstic C (en el grup A amb 7 punts), Santpedor (en el B amb 5), Anoia (en el C amb 6) i el Manresa D (en el D amb 6).

Els altres vuit conjunts, Gironella (3) i La Salle (0), tercer i quart classificats del grup A, Fruitosenc (2) i Flama (1) del B, Balconada (3) i Pirinaica B (0) del C, i la Pirinaica (0) i l´ONG Diapo (3), del D, disputaran la fase de consolació (llocs del novè al setzè). Els partits en la jornada d´avui s´iniciaran a les 10 del matí i la final està programada per a les 2 del migdia. Les semifinals es jugaran a les 12 i a les 12.20 h, respectivament.