CATALANA OCCIDENT/BARÇA LASSA

?Catalana occident manresa. Soler 4, Talarn 5, Canal 12, Garriga, Òrrit 14 -cinc inicial- Anglada, Oliva 10, Gamisans 1, Clotet, Baltà 4, Algué 6 ?fc barcelona LASSA. Font 6, Aza 7, Puig 13, Zizic 15, Balcuinas 11 -cinc inicial- Esteban 11, Segarra 2, Sorolla 4, Fernández, Ruz ?ÀRBITRES:Lázaro i Alcañiz ?PARCIALS: 15-16, 28-32, 43-49, 56-71

El Catalana Occident Manresa cadet no va poder obtenir el triomf a la seva pista davant un dels millors equips d'Espanya, el Barça, que es va imposar per 56-71. En la primera part els blaugrana van portar el control del marcador, però uns manresans molt lluitadors els van impedir escapar-se. A la mitja part de l'enfrontament els visitants només guanyaven per quatre punts de marge (28-32).

En el tercer quart la tònica va ser pràcticament la mateixa, amb un Barça que intentava sentenciar el duel sense èxit. Es va entrar en els deu darrers minuts de partit amb sis punts d'avantatge per als blaugrana. Llavors, els visitants van poder agafar més diferència en el marcador i no van donar cap possibilitat de remuntada al Catalana Occident, que va acabar caient per un resultat de 56-71.