CERVERA/PETRO PINTÓ ASFE

?CERVera. Calafell 3, Marsol 3, E. Tella 13, Farran, Guiral 19, Terribas 2, J. Tella 4, Alsina, Verges 2, Aldoma 6, Bellaubi ?PETRO PINTÓ aSFE. Cunill 2, Jorba 4, Orive 21, Colldeforn 2, Gener 14, Ambròs, Puigbò, Ledesma 3, Guix 2, Santesmases ?ÀRBITRES:Gusta i Vega ?pARCIALS:14-6, 24-19, 39-29, 52-48

El Petro Pintó Asfe va iniciar la segona fase de Preferent amb una derrota a la complicada pista del Cervera per quatre punts de diferència (52-48). En el primer quart les jugadores locals van fer una millor sortida i van agafar els primers avantatges (14-6 al final). En el segon període hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de marge per a les locals (24-19).

A la segona meitat les noies del Cervera van tornar a prémer l'accelerador i van finalitzar el tercer quart deu punts per sobre en l'electrònic (39-29). En els deu darrers minuts del duel les jugadores de Sant Fruitós de Bages van apujar el nivell defensiu i van pressionar a tota la pista. D'aquesta manera van aconseguir apropar-se en el marcador, però ja va ser massa tard i no van poder culminar la remuntada. En la propera jornada l'Asfe rebrà l'Arenys, el proper diumenge a les 16 hores.