El copilot Moi Torrallardona (el vencedor en camions), Pep Vila (el desè classificat també en camions) i Gerard Farrés (vuitè classificat en motos, primer català) van ser ahir a la tarda en una recepció oficial amb Valentí Junyent, alcalde de la capital del Bages. Els tres, nascuts a Manresa, han brillat en el ral·li i han tornat a demostrar la seva gran qualitat competitiva.

L'acte va tenir també la presència del regidor d'Esports de la ciutat, Jordi Serracanta, i del president i vicepresident del Biela Club, Toni Ramos i Jordi Salvans, així com familiars i companys dels pilots. Han signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i han rebut un obsequi commemoratiu. Valentí Junyent els va voler felicitar ahir públicament pels èxits esportius aconseguits i també per la tasca de difusió del nom de la ciutat arreu del món.

Moi Torrallardona, de navegant (copilot) de l'equip Iveco, ha format equip amb Gerard de Rooy i Darek Rodewalld (Polònia). Per la seva banda, Gerard Farrés (KTM Himoinsa) ha estat 8è en motos. Pep Vila, pilot de l'equip Iveco, ha estat 10è en camions, amb Xavier Colomé i Marc Torres.