El València Basket va sumar la seva 18a victòria consecutiva a la lliga Endesa en passar per sobre d'un Dominion Bilbao Basket que havia mostrat fins ara la seva millor versió com a visitant però que a la Fonteta no va poder plantar cara al líder invicte en cap moment.

L'equip valencià va esborrar de la pista amb la seva excel·lent defensa el seu rival durant tota la primera meitat i en la segona va saber no relaxar-se per evitar qualsevol reacció d'un Bilbao, al qual la baixa de Mirza Begic manté minvat el seu joc interior, però que a València va ser inferior en tots els aspectes del joc.

Els valencians van començar el partit amb les idees molt més clares i una velocitat o dos més que el seu rival. Va buscar des de l'inici la superioritat dels seus interiors però sense obsessionar-se i, de fet, van ser els exteriors els que van treure partit dels avantatges generats pels seus companys, especialment un Guillem Vives que es va menjar a Borg en els primers minuts.

Sentenciat al descans

Els locals només van necessitar tres minuts per obrir forat en el marcador i tot i que Sito Alonso va parar el partit amb un temps mort i va fer entrar a pista a Raül López i Mumbrú per posar una marxa més al seu equip, quan va aconseguir arrencar encara ho va fer molt lluny del ritme dels locals (26-10 en el primer quart).

L'entrada a pista de Dubljevic encara va fer més evidents les diferències entre ambdós conjunts. El montenegrí va ser un nou malson per la defensa de l'equip visitant, al qual els seus pèssims percentatges ofensius van minar ràpidament la seva ja malmesa confiança (43-18 al descans).

La segona meitat no va tenir història, i els dos tècnics van fer moltes rotacions.