L'equip de bicicleta de muntanya Difoprint i l'empresa manresana Bicis Toni s'han aliat per formar un equip de cara a la temporada vinent i competir en tot de curses d'àmbit local i també de caràcter internacional. Per fer-ho, disposaran de dos corredors bagencs, el manresà Fran Jiménez i el salellès Denis Bautista, amb els quals provaran d'obtenir bones posicions en les competicions en què pren-guin part.

A més de Jiménez i Bautista, també prendrà part en la formació el mecànic santfruitosenc David Nieto per tal de cuidar bé les mecàniques, i es disposarà de la infraestructura de l'empresa que comanda Toni López.

Preparant La Rioja Bike Race

L'equip bagenc té entre cella i cella la seva participació en La Rioja Bike Race, una prova per etapes que dura tres dies i que tindrà lloc el mes de maig. Entra dins del calendari de la Unió Ciclista Internacional (UCI). Abans disputarà la Xallenger del Penedès, iniciarà l'open provincial de Barcelona i, per Setmana Santa, formarà part del pilot de la VolCat.

Després de La Rioja hi haurà la marató de l'Anbaso, les Tres Hores de Resistència de Manresa, la Selenika, la Pedals de Foc, l'Open BMW de Girona i altres curses pel Bages i el Berguedà.