La primera prova del circuit Catalònia Ultra Cup, l'Ultra Trail Montnegre -Corredor, de 112 km i 6.169 m de desnivell positiu, va tenir el berguedà Carles Sánchez i la bagenca Laia Díez com a vencedors absoluts.

En l'apartat masculí, Carles Sánchez, actual campió de Catalunya d'ultra trails, va marcar un ritme que ningú no va poder seguir, i va arribar a la meta amb un temps d'11 h 34' 22''. El manresà Joan Salamaña va anar de menys a més i després de l'abandonament de Miguel Ángel González, vencedor l'any passat, i d'Andrés Rehm, es va situar segon al quilòmetre 61 i es va dedicar a conservar aquesta posició fins al final.

Entre les noies, Laia Díez va confirmar la seva condició de favoritat per revalidar el títol de la Catalònia Ultra Cup en imposar-se amb un crono de 14 h 59' 24''; Míriam Moreno (15 h 42' 10'') i Lluna Martí (16h 06' 46'') van completar el podi. Díez comentava al final de la cursa que "va ser una carrera durísima, marcada per un recorregut trencacames i zones molt tècniques".