El Reial Madrid va recuperar ahir la seva millor versió i va aconseguir una important victòria a la pista del Khimki (82-93) que li permet sumar quatre triomfs al grup F del Top-16 de l'Eurolliga. El gran partit del mexicà Ayón, autor de 24 punts i de 41 de valoració, i de Sergi Llull, que va fer 17 punts, va impulsar els homes de Pablo Laso, que es van recuperar de la derrota contra el Laboral Kutxa a casa de la setmana anterior.

El partit va tenir molts punts al primer quart (26-26). En el segon, els madrilenys van arribar a situar-se amb sis punts de diferència (33-39), però un parcial de 17-4, amb encert d'Augustine i Shved va deixar el 50-43 al descans.

A la represa, els bàsquets de Rivers i la més gran intensitat defensiva van situar el 69-71 que es a ampliar al tram final amb els punts d'Ayón i les assistències de Llull. La diferència va pujar dels deu punts i l'equip de Rimas Kurtinaitis ja no va tenir possibilitats.

El Baskonia, sí, l'Unicaja, no

En el mateix grup, el Laboral Kutxa continua la seva marxa imperial i ahir es va situar líder en sumar el cinquè triomf. Va derrotar sense pietat el Brose per 90-64 en un gran partit coral. Els 18 punts de Bourousis i els 16 de James van catapultar els de Perasovic. En canvi, en el grup E, l'Unicaja va caure amb claredat per 80-59 a la pista de l'imbatut Fenerbahçe i és sisè, amb dos triomfs. Només DeMarcus Nelson, amb 11 punts, va superar el doble dígit en anotació.

En l'altre partit d'aquest mateix grup, l'Estrella Roja es va imposar al Cedevita Zagreb per un clar 94-84 i se situa tercer. Avui, en el grup E, decisiu partit entre els dos cuers, el Barça Lassa i el Zalgiris, a partir de les nou de la nit.