El Barça i el Sevilla s'enfrontaran per primer cop en una final de Copa després que ahir els andalusos empatessin a Balaídos i fessin valer el 4-0 de l'anada. No ho van tenir fàcil, però, els homes d'Unai Emery, que van veure com un Celta coratjós va situar un amenaçant 2-0 al minut 55 damunt d'un terreny de joc que semblava una piscina per la intensa pluja.

El Celta va avançar-se a la primera part amb un gol de Iago Aspas després d'una passada d'Orellana. A l'inici de la segona meitat, Sergio Rico va fer un recital d'errades en la sortida que van culminar en un mal rebuig a xut de Wass que va aprofitar Iago Aspas per anotar el 2-0.

L'esperança, però, només va durar dos minuts per al Celta, ja que Banega va robar una pilota a Marcelo Díaz i va superar Rubén Blanco d'un xut creuat. Els gallecs haurien pogut entrar a l'eliminatòria en un penal de Sergio Rico a Guidetti. Era vermella clara per al porter, però l'àrbitre ho va deixar en groga i, a més, el mateix davanter suec va enviar el llançament al pal. Amb tot decidit, el Celta ho va intentar fins al final, però només va arribar el gol de Konoplianka després d'una acció de Vitolo i la groga a N'Zonzi, que no li permetrà jugar la final.