El CAI Triatló Petromiralles organitza diumenge la desena edició del Duatló Ciutat d'Igualada, amb el suport de l'Ajuntament local. Els participants hauran de fer front a 6 km corrent, 18 km amb bicicleta i 3 km més a peu des de l'estadi atlètic igualadí a les 10 del matí. Esportistes internacionals com Francesc Godoy i Sara Loher, vencedors l'any passat, es tornaran a veure les cares amb els participants locals com Albert Moreno i Anna Noguera.

Pel que fa al circuit, la modalitat running planteja un recorregut molt ràpid pels carrers de la urbanització de Sesoliveres, per seguir després amb la part ciclista en el circuit habitual de la carretera de Tous fins arribar al poble i tornar a Igualada. Un recorregut espectacular que culminarà amb un altre tram corrent per arribar a meta a l'estadi atlètic altre cop.

A les 12 h serà el torn dels més petits amb el Duatló Pushbike (bicicletes sense pedals). Una oportunitat perquè nens i nenes de 2 a 4 anys puguin fer un petit tast d'aquest esport amb un circuit de 100 m de cursa a peu i 100 m de ciclisme amb les seves pushbikes fent una volta al sintètic de l'estadi atlètic. Aquesta modalitat és gratuïta i les inscripcions seran in situ el mateix dia de la prova.