Tal com va succeir a la primera volta de la lliga, el Reial Madrid va ser incapaç de derrotar el Màlaga. Aleshores va ser un empat a zero i ahir va haver-hi un gol per a cada equip, però la realitat és que els homes de Zinedine Zidane, als quals ahir faltaven Bale i Benzema, queden nou punts darrere del liderat i la lliga sembla una quimera.

Els madridistes, que havien encadenat quatre triomfs seguits i que encara no han perdut amb el francès a la banqueta, van arrencar amb ritme, amb una centrada d'Isco que no va trobar rematador. Als blancs, però, els costa controlar els partits a fora i Charles va respondre immediatament. La pressió malaguenya era evident. Juanpi va estar a punt d'aprofitar una errada de Kroos, però en dos minuts va canviar tot. Una falta a favor dels visitants va ser rematada per Cristiano, en evident fora de joc, al fons de la porteria.

Penal malaguanyat

En la jugada següent, Weligton va fer caure el portuguès a l'interior de l'àrea. Tot semblava clar per al 0-2, però Kameni va refusar el llançament i va donar vida al seu equip, que va poder empatar tot seguit en una rematada del croat Cop que va desviar Navas al travesser.

El partit no va canviar respecte de la primera part, però en aquesta els andalusos van sortir amb més convenciment que podien remuntar. Un xut d'Horta el va desviar Nacho, que gairebé es va fer gol en pròpia porteria. Cop i Rosales van tornar a posar setge a la porteria rival i, gràcies a las seva voluntat, el Màlaga va trobar l'empat. Va ser una acció entre els dos centrals, que eren a l'atac després d'un córner. Weligton va aprofundir per l'esquerra i va centrar per tal que Albentosa rematés de volea i superés Navas i també Marcelo, que era sota la porteria. Les coses encara haurien pogut anar pitjor per al Madrid si el porter costa-riqueny no hagués intervingut a rematada de Charles.

El tram final no va representar el setge que s'esperava, ja que el cansament i la falta de recursos es van apoderar del Madrid, tot i que hauria pogut guanyar si l'àrbitre hagués indicat un clar penal per falta de Recio sobre Modric.