El base de l'ICL, Álex Hernández, va respondre ahir a preguntes que se li van adreçar des de regio7.cat. Referent al nou fitxatge manresà, un Lluís Costa que compartirà la direcció de l'equip amb ell, va dir que "el conec des de fa anys, del planter del Barça, i la veritat és que no sóc gaire de donar consells. Jo l'ajudo en tot el que puc, tal com faig sempre amb tots els nous".

Pel que fa als dos partits de l'ICL que ha d'afrontar seguits en el Nou Congost (diumenge amb el Fuenlabrada i la setmana vinent contra el Rio Natura), Hernández afirma que "estem treballant molt fort per vèncer el Fuenlabrada; i la clau per guanyar el dos partits és estar concentrats els 40 minuts, tant en l'atac com en la defensa, i controlar els punts forts dels rivals i explotar les nostres virtuts".

Amb referència al conjunt de tota la temporada, creu que "està sent molt positiva. La pretemporada va ser de moltes derrotes, però de molta feina, i això es va notar en el bon inici de lliga que vam fer. Potser en les darreres setmanes no hem estat tan lúcids com ens hauria agradat, però confiem continuar sumant victòries els propers mesos". Quant a l'ambient que es viu al vestidor, manifesta que "és molt bo. Sí que sap greu la marxa de dos jugadors que han treballat amb nosaltres des del 20 d'agost i que són partícips de les 7 victòries, però hem de continuar amb il·lusió". Amb els excompanys amb qui Hernández té més amistat són Javi Rodríguez i Rodrigo San Miguel.