Després de quatre dies d'intenses jornades classificatòries, el primer Memorial Jaume ArnauTrofeu Ciutat de Manresa de billar a tres bandes, organitzat pel CB Manresa, ja té els setze finalistes.

La fase final es durà a terme aquest proper cap de setmana a la seu social del CB Manresa als Dipòsits Vells. Dissabte, en els setzens de final i a les 9.30 h, jugaran: Miquel Casademunt-Marc Maymo, Jordi Martí-Melchor Martín, José Martín-Jesús González i Juanjo Pineda-Antonio Martínez; a les 11.30 h, Xavier Fonellosa-Rafael Gascón, Mario F. Rodríguez-Jesús Luque, Juan Bouterin-Joan Carles Fontanet i Esteve Mata-Juan Carlos Jiménez; a les 13.30 h, Alejandro Pérez-Manuel Pastor; Armando Moreno-Ferran Rodríguez; Jordi Garriga-Francisco Hernández i Xavier Minguell-Joan Rojals; i a les 15.30 h, Antonio Montes-Ricard Fiol, Xavier Yeste-Francisco L. Mula; Ricardo Garcia-Jonathan Fernández i Sergio Jiménez-Joan A. Navarro.

El mateix dissabte es disputaran els vuitens de final (18 hi 20 h) i diumenge, quarts de final (10 h), semifinals (12 h) i la final (16 h).