PETRO PINTÓ ASFE/MOLLET

?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 6, Ambròs 7, Orive 8, Colldeforn 4, Gener 11 -cinc inicial- Gotsens, Pujol, Jorba 4, Puigbò 9, Ledesma 4, Guix 5 ?mollet. Cendin 3, Vidal 5, Benedicto 8, Garcia 7, Zafra -cinc inicial- Prat 8, Pujals, Moreno 6, Olive, Martín 6, Masera 2 ?ÀRBITRES:Barbero i Belmonte ?pARCIALS:19-10, 39-22, 44-34, 58-48

El Petro Pintó Asfe va aconseguir una nova victòria a la seva pista després de derrotar un dels seus rivals directes a la taula classificatòria, el M0llet, per un resultat final de 58-48.

Les jugadores bagenques van sortir a la pista amb molta força i, gràcies a aquest fet, van assolir un avantatge de nou punts al final del primer quart (19-10). En el segon, les fruitosenques van seguir dominant gràcies a una defensa molt agressiva i un alt encert en atac. D'aquesta manera van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat clar de 39-22.

En la segona meitat les noies visitants van poder igualar més el joc i van retallar les diferències fins al 44-34 del final del tercer quart. En els deu darrers minuts del matx el Mollet va intentar acostar-se més en l'electrònic, però les jugadores de Sant Fruitós de Bages es van mostrar molt sòlides i no van veure perillar la victòria en cap moment del partit.