El València va caure derrotat en el tram final del partit a casa contra el Celta (0-2) i queda sis punts per sobre del descens. El pitjor, però, és la imatge d'impotència de l'equip de Gary Neville, que va veure com els pocs aficionats que quedaven a Mestalla al final del partit l'acomiadaven amb una gran mocadorada.

Els valencians no van fer un mal partit durant 80 minuts, amb algunes ocasions clares de Rodrigo i Alcácer, tot i que Jonny també va disparar al travesser. Tot va canviar amb el gol de Guidetti al minut 80, a passada d'Orellana. Fins al final, el Celta hauria pogut marcar-ne un sac, amb la defensa local feta un flam. Només va entrar un xut sense angle d'Hugo Mallo, tot i que Orellana i Wass haurien pogut fer-ne més.