El Vila-real és molt a prop d'assegurar la quarta posició, que li donarà dret a disputar la ronda prèvia de la Lliga Europa, després d'un cap de setmana en què ha unit la seva victòria als entrebancs del Celta, dissabte, i de l'Athletic de Bilbao i del Sevilla, ahir. Els grocs van guanyar ahir al camp de l'Eibar (1-2), després que Adrián López, al final de la primera part, i Soldado, a l'inici de la segona, capgiressin el gol inicial del local Ander Capa.

Al matí, l'Athletic de Bilbao no va passar de l'empat a casa contra el Granada. Lekue va avançar els biscaïns, però Aduriz va fallar un penal al final de la primera part i Peñaranda va empatar al minut 77. A la nit, el Sevilla va caure a casa contra la Reial Societat, que es va avançar amb un gol de Bergara i una autoanotació de Krychowiak. Gameiro va reduir la distància de penal i, tot i que el Sevilla ho va intentar, i el mateix Bergara va ser expulsat, l'1-2 no es va moure.