El Manresa ho va tornar a fer i va tornar a treure un molt bon resultat davant d'un dels equips més en forma de la competició. L'equip bagenc s'envalenteix quan juga amb equips grans i el Cornellà B no en va ser l'excepció.

El partit va començar amb uns primers minuts en què els visitants disposaven d'un cert domini de la pilota i se sentien més còmodes sobre el terreny de joc, però sense crear perill. De mica en mica, el Manresa va anar entrant al partit i pressionant totes les pilotes i d'aquesta manera es va fer amb el pes del matx, tot i que hi va haver poques ocasions.

A la represa el Manresa va fer algun canvi i va dominar encara més. Van tenir 5 córners en què van crear molt perill, mentre que el filial del Cornellà no es va acostar a la porteria defensada per Manso. Ja a la recta final del partit, els bagencs van fer el gol de la victòria e una sacada de banda, que va ser pentinada a l'interior de l'àrea i Reig va enviar al fons de la xarxa amb un cop de cap.

A partir d'aquest moment els visitants es van estirar i van buscar amb desesperació l'empat, però el Manresa va estar molt seriós en defensa i les ocasions del Cornellà B no van ser fructuoses. Aquesta setmana els locals visitaran el camp del Gironès-Sabat.