El sènior masculí del Manresa RC va disputar els quarts de final de la DHC al camp del Sitari contra el CEU, en la seva primera temporada en una divisió màxima regional com és la Divisió d'Honor Catalana. A priori, s'esperava un duel desigual, on es van trobar dos equips, un d'acostumat a jugar aquesta mena de partits, el CEU, i un Manresa que es presentava sense complexos i disposat a seguir fent història.

Va ser el CEU qui, amb paciència, colpejava primer amb un assaig, i posteriorment, tot i que els del Bages intentaven revifar-se, el CEU aprofitava l'última jugada de la primera part per allunyar-se encara més en el marcador. A la segona, els barcelonins tornaven a anotar amb un cop de càstig transformat que posava el 0-17 al marcador. En els últims 10 minuts de partit, els manresans aconseguien dues marques que posaven el 12-17 encara amb 5 minuts per jugar. Malgrat tot, el matx va acabar amb aquest resultat.

El partit va donar per finalitzada la temporada regular dels manresans, on han fet un molt bon paper i han donat la sorpresa classificant-se pels play-offs en el primer any en la Divisió d'Honor. La mateixa sensació és compartida per l'equip femení, que va caure en el primer partit de semifinals contra el CEU per 59 a 10 i a falta del segon partit que decidirà la tercera o la quarta posició en el seu primer any a Segona Catalana.