El campionat de Catalunya de les categories cadet i infantil, masculins i femenins, se celebra aquest dissabte al Complex del Vell Congost, organitzat per la Federació Catalana de Judo.

La competició cadet s'iniciarà a 2/4 de 10 del matí i la d'infantils, a les quatre de la tarda. Hi participen els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i del Moianès, i que pertanyen als clubs de l'Esport7, el Judo Moià i el Judo Santpedor. Aquest campionat és classificatori per als estatals.

Vila de Santpedor de base

Al Poliesportiu Municipal de Santpedor es va celebrar el trofeu de Judo Iinfantil Vila de Santpedor per a les categories prebenjamí i benjamí organitzat pel Club Judo Santpedor. Hi van participar més de 150 nens i nenes dels diferents centres de judo de les comarques del Bages i Moianès; Esport-7. Judo Santpedor, Judo Moià, Castellterçol, Tona, escola Catalunya de Navarcles, escola Ítaca, escola Puigberenguer i escola Flama. Els guanyadors dels diferents grups en la categoria de prebenjamins van ser José Luengo, Oriol Corrons, Carlos Llamas, Oleguer Pradas, Biel Perau, Aran Ladrón de Guevara i Saïd Soultygov per part de l'Esport-7; Enric Gracia, Bernat Sala, Nil Codina, Jordi Figueras, Júlia Call, Marc Sellarès i Pol Castaño pel Judo Santpedor; Lluís Tort, Nil Alsina, Ona Palau-Ribes, Pau Jimeno del Judo Moià; Nil Sánchez i Oriol Soler de l'escola Ítaca; Pol Salvans de la Flama i Lau Miró de Castellterçol. En la categoria de benjamins els guanyadors van ser Berta Caparrós, Guiu Basiana, Àlex Martín, Ariadna Álvarez, Roger Lladó, Guillem Vílchez, Aina Sastre, Marc Garcia i Pol Gonzálvez (Judo Santpedor); Àlex Llamas, Izan Moreno, Jan Perau, Xavier Borràs i Guillem Lozano (Esport7); Maeys Aranega i Adrià Marín (Judo Moià) i Guifré Viena (escola Ítaca).