La Llosa Artés afrontava amb il·lusió la visita del Sant Josep, segon classificat, amb la intenció que la victòria els refermés a la zona alta de la taula classificatòria. Precisament va ser per la rellevància del partit que els homes de Toni Mañosas van saltar a la pista amb un excés d'ansietat. El Sant Josep, un equip molt més expert i que a més va trobar-se amb certa connivència arbitral a l'hora d'exhibir la seva duresa defensiva, ho va saber aprofitar durant la primera meitat anant al descans amb un parcial favorable de 33-44.

La reacció artesenca va arribar gràcies a un espectacular tercer quart on van inflingir un parcial de 21-10 al seu rival que els va fer entrar altre cop dins del partit (54-54 a la fi del quart). Els homes de Toni Mañosas van augmentar el seu nivell defensiu i en atac van trobar bones posicions per anotar amb certa comoditat.

El partit s'havia convertit en un anar i venir a les dues bandes i, de fet, fins a quatre minuts per la finalització del matx va ser així. Allí l'Artés va fallar 3 o 4 tirs clars que li haguessin pogut permetre trencar el matx. Això ho va aprofitar el Sant Josep per fer un parcial de 0-8 que va acabar sent determinant. El potent Cerdanyola serà el proper rival dels artesencs.