L'equip del Tomàs Bellès va fer els darrers passos de la preparació per afrontar la Titan Desert, que es posa en marxa diumenge, amb la seva presència a la Mediterranean Extrem. Després de tres etapes, la victòria va correspondre a un dels ciclistes de l'equip manresà, que en aquest cas va ser Roberto Bou.

En la segona etapa, el problema en una de les rodes va despenjar del cap de cursa Diego Tamayo. Bou no ho va tenir fàcil, però, entrant en segona posició, va mantenir el lideratge. En la darrera etapa, de 120 km i 2.400 metres de desnivell positiu, Bou també va ser molt regular, i va aconseguir entrar en un cinquè lloc que li va assegurar el triomf en aquesta prova, que es va celebrar a Castelló. Va treure un temps de 9'51'' al segon classificat, Pep Betalú. Diego Tamayo va ser 7è, a 1 hora 14 minuts.

Ara, els corredors de l'equip del Tomàs Bellès ja estan a punt per tal d'afrontar el Gaes Titan Desert by Garmin, que és una de les cites de la temporada de més rellevància. Hi acudeix amb cinc ciclistes, i amb el reforç de l'esmentat Tamayo, el vencedor de la Titan el 2015. José Luis Gómez Miranda, conegut com a Joselu, és un altre dels integrants de l'equip. També hi surt el biker fruitosenc Guillem Muñoz, que la temporada passada va estar a punt de ser vencedor en alguna de les etapes de la prova. El més jove del Tomàs Bellès serà un Roberto Bou reforçat pel triomf a la Mediterranean Extrem. En la categoria femenina, hi haurà a la competició Mireia Barberà.