El grup Cavall Bernat durà a terme la 33a edició de la seva trobada el proper dia 8 de maig a Castellbell i el Vilar, una cita que reunirà el bo i millor de l'excursionisme i de l'alpinisme catalans. La trobada acollirà tots aquells que han escalat el Cavall Bernat, l'emblemàtic cim de Montserrat, de manera que es pugui fer un recompte per tal de tenir tota la relació d'excursionistes al dia.

D'aquesta manera, a les nou del matí es donarà el tret de sortida a les dues excursions que es faran. La primera té sis quilòmetres de recorregut i és adaptable a tots els públics. La segona és més llarga, de catorze quilòmetres, i passarà, com a punt més elevat, pel turó del Colomer, de 431,9 metres d'alçada.

De manera paral·lela, a Castellbell, es presentarà l'acte al pavelló i es procedirà a la tradicional imposició de medalles als nous cavallistes. A les onze hi haurà una missa de record als socis que han mort en els darrers mesos, des de l'última trobada, i a dos quarts de tres de la tarda es farà un dinar al preu de 12 euros per als grans i de 5 per als menuts. A la tarda, actuació dels bastoners, dels geganters i dels grallers de Castellbell i el Vilar i una sèrie d'homenatges donaran per acabat l'acte.

Les inscripcions per al dinar es poden fer fins al proper dilluns, dia 2. Per tal d'obtenir informació sobre tots els actes i de com es desenvoluparà aquesta jornada, el grup Cavall Bernat recomana entrar a la pàgina de Facebook, on hi ha totes les dades.