La 29a edició de la Nit de l'Esportista de Sallent arriba aquest divendres amb modalitats protagosnites com la natació, la gimnàstica,

el karate, el hip hop, el fit-dance, el básquet, el futbol sala o el cros com a protagonistes. En total, 206 nominats de totes les entitats esportives del poble rebran el merescut guardó. A més, en l´acte hi haurà les actuacions de fit-dance i hip hop a càrrec de l´ASCF i una exhibició de hip hop del grup Poltergeist. L'acte començarà a les 20,30 hores al pavelló d'esports.

L'organització és a càrrec del Consell Municipal d´Esports, i els nominats per les entitats esportives locals rebran el guardó i reconeixement públic per la bona actuació durant la temporada. Tenint en compte edicions passades, s´espera l´assistència de més de mil persones a l´acte, sis centes de les quals gaudiran del sopar. Les autoritats locals i els presidents de les entitats esportives del poble, seran els encarregats de lliurar els guardons a tots els esportistes nominats, ja sigui per la seva llarga trajectòria, com per la seva reconeguda actuació durant la temporada.