L'Avià no va poder obtenir el triomf al camp de l'Abadessenc (3-1) i es complica una mica més la permanència a Primera Catalana. En els dos partits que resten per al final de la competició els homes d'Oliver Ballabriga hauran de sumar almenys un triomf per assegurar-se la salvació.

Els avianesos van sortir al camp amb moltes ganes de guanyar , i als dos minuts de partit ja van tenir la primera ocasió, amb un xut de Noguera que va aturar el porter local. Però poc després, al minut 9, qui va marcar va ser l'equip local, en una sortida d'un córner que Trulls va rematar perfectament amb el peu. Tot i aquest contratemps, els visitants no van abaixar el nivell i Max i Miki van provar d'empatar, però els seus intents no van trobar la porteria contrària. A més, l'Abadessenc va fer el segon al minut 17, en un contraatac que va ser culminat per un Trulls que estava en un possible fora de joc. Els avienesos van tenir dues ocasions més abans del descans per tal de reduir distàncies, amb un xut de Miki i una rematada de cap de Gigi.

A la segona part els visitants no van deixar de lluitar en cap moment, i al minut 63 Max va provar una nova rematada de cap sense sort. Deu minuts més tard Uri va poder fer el 2-1 per escurçar distàncies i mantenir l'esperança dels avianesos, però quan faltaven deu minuts per al final Trulls, que va ser un malson per als defenses visitants durant tot el matx, va fer el seu tercer gol i va posar el 3-1 que ja va ser definitiu, tot i que l'Avià no es va rendir fins al xiulet final.