La selecció catalana infantil, amb Arnau Pérez i Àlex Garcia, ambdós jugadors del FS Manresa, va guanyar ahir el títol de campiona d'Espanya, després de derrotar clarament a la final Andalusia per un contundent 8-1.

El combinat català no va tenir rival en la gran final disputada al pavelló municipal de Mazarrón, a Múrcia. Els catalans van saltar damunt la pista amb les idees molt clares, i ja van començar el partit amb molta intensitat i amb ganes de marcar el més aviat possible. I així va ser quan, en el minut 2, Àlex Ramajo anotava el primer gol. A partir d'aquí, Catalunya va dominar sense donar cap opció als jugadors andalusos. A la mitja part els catalans ja deixaven la final encarrilada amb el 6-0.

A la represa Andalusia va optar per sortir amb el porter jugador per intentar canviar la dinàmica. Els jugadors de Catalunya no es van deixar sorprendre per aquest sistema i van sentenciar la final amb el definitiu 8-1.

En el partit de semifinals Catalunya es va imposar gràcies a una efectiva segona meitat a la selecció de Madrid per un igualat 2-4.