El CE Puig-reig va posar el colofó, dissabte a la nit, a la celebració del centenari amb un sopar que va tenir lloc al pavelló municipal, que va tenir la participació d'uns 250 comensals. Després d'una jornada plena d'activitats adreçades sobretot al futbol base, amb actuació de Josep Ferreras, un xòuman de la pilota, i inclòs el partit del primer equip davant el Santa Coloma andorrà (vegeu edició de diumenge), l'entitat berguedana es va vestir de gala per viure intensament un sopar ple de records i vivències amb expresidents, exjugadors, exentrenadors i gent relacionada amb el club actual.

Precisament, el moment més àlgid del sopar, presentat per la berguedana Gemma Puig, va ser l'homenatge que es va fer als expresidents amb un emotiu vídeo i amb la presència d'Albert Suñé, Joan Rosell, Dídac Flores, Joan Soler, Sebastià Ribera i l'actual, Xavier Ribera, que deixa el càrrec aquesta temporada. També va tenir el seu moment de glòria el primer equip actual, centrat en el seu capità, Marc Garcia, que es retira aquest curs, després de 25 anys al club.

L'actuació de màgia a càrrec de la Núria i l'Arnau, la mare i el màxim golejador del benjamí A del CE Puig-reig va deixar bocabadats els presents. Entre les autoritats hi van ser l'alcalde, Josep Altarriba, David Font, en representació del Consell Comarcal del Berguedà, i els representants de la Federació Catalana de Futbol a les comarques centrals, Esteve Olivella i Pep Graus. No hi va faltar l'himne del CE Puig-reig, Els segadors i el pastís d'aniversari, que van tallar l'exjugador més gran present al sopar, Pere Perarnau, i el més jove, Oriol Arnau, del prebenjamí, acompanyats de Joan Canudas, de la família Obradors i del president actual, Xavier Ribera. Qui va voler va poder signar al llibre d'honor del centenari. Va tancar el sopar l'actuació de l'humorista Manuel Barragán, conegut com el Senyor Barragán.