L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va fer un reconeixement a l'equip absolut masculí del CN Minorisa, que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens al grup A de Segona Catalana.

L'acte, que es va dur a terme al consistori manresà, es va iniciar amb el parlament del regidor d'Esports, Jordi Serracanta, que va donar l'enhorabona a l'equip per la important fita que van aconseguir. Tot seguit va cedir la paraula al president del club, Lluís Lázaro, que va expressar la seva alegria per la temporada rodona del conjunt i el suport de l'Ajuntament. Seguidament, Junyent va expressar el seu convenciment que es va pel bon camí per retornar el waterpolo manresà, l'especialitat de la nostra ciutat amb més esportistes amb representació als Jocs Olímpics, on li correspon.

Finalment, l'entrenador del Minorisa, Gaspar Ventura, es va mostrar satisfet i orgullós d'haver pogut gaudir del moment i ser part d'un equip, conscient de la responsabilitat que significa el waterpolo manresà i que té el repte de lluitar per tornar a estar en les lligues estatals. En l'acte, el capità de l'equip, Eduard González, va lliurar una pilota signada per tots els jugadors i tècnics.