Aguilar de Segarra serà l'escenari de la desena edició de la Marató Anbaso, que es durà a terme el proper diumenge a partir de les nou del matí. La prova arriba amb un circuit totalment renovat i amb dos recorreguts: la pedalada popular de 35 quilòmetres i la versió de 65 km, que també és el campionat de Catalunya de Marató BTT. El traçat està format per trams ràpids de pista combinats amb senders divertits i de nivell assequible per a tots els participants.

La primera opció de participació és la pedalada popular de 35 quilòmetres, que tindrà inici i final a la localitat bagenca, un desnivell positiu de 800 metres i tres avituallaments. El recorregut serà de nivell d'iniciació i passarà per boscos i zones de cultius amb vistes espectaculars de les muntanyes de la Catalunya Central.

La segona possibilitat és la pedalada llarga, de 65 km, 1.600 metres de desnivell positiu i 7 avituallaments, que comparteix recorregut amb el campionat de Catalunya de Marató BTT. Un trajecte apassionant que passarà per Coromines, Cal Xamal, Santa Magdalena de Còdol Rodó i Santa Maria del Grau, entre altres llocs.

La Marató Anbaso es presenta com una festa del BTT especialment dissenyada per gaudir de l'esport en família. El programa es completa amb l'Anbaso Kids, una prova no competitiva per als més petits. Un any més, Aguilar de Segarra es bolcarà en la competició.