El Barça Lassa no es va deixar sorprendre per segon cop en 48 hores i, aquest cop sí, va tancar el play-off de semifinals contra el Laboral Kutxa amb una convincent victòria que li permet pensar en la final contra el Reial Madrid. L'equip de Xavi Pascual no va ser víctima, aquest cop, de cap enfonsament en el darrer període, va deixar el seu rival en 63 punts i va dominar amb diferències superiors als deu punts des dels primers instants, per acabar situant el 3-1 a l'eliminatòria.

Els bascos van tornar a demostrar que arribaven molt cansats a aquesta cita. El nord-americà Michael Roll no ha pogut fer oblidar en cap moment la baixa de Fabien Causeur i, en aquesta ocasió, la seva gran estrella, Ioannis Bourousis, es va quedar en cinc punts. Dimecres n'havia fet 32.

El Barça va sortir anant per feina i aviat va aconseguir situar-se amb el 7-17 a favor, després d'un triple de Navarro. El Laboral Kutxa va mirar d'acostar-s'hi, però el seu ritme anotador era baix. Va marxar al final del primer quart vuit punts a sota, que es van convertir en el doble al final del segon, en què va emergir un Brad Oleson molt encertat en atac i que es va convertir en el segon màxim anotador del seu equip, darrere d'un Tomic molt millor que en l'últim enfrontament, tant en atac, on va anotar 15 punts, com en defensa.

A la represa, només Tillie i les accions de James van provar de mantenir amb vida els de Perasovic, però tot el peix ja estava venut. El Barça, que ha patit en dos dels quatre partits de la sèrie i ha obtingut clares pallisses en els altres dos, haurà de superar la irregularitat per guanyar la lliga.