Toni Bou va demostrar ahir que està en un gran moment de forma, i es va imposar en una ajustada primera jornada del Gran Premi d'Andorra del Mundial de Trial a l'aire lliure. Va ser un bon dia per al seu equip, el Repsol Honda Team, i és que el seu company, el japonès Takahisa Fujinami, va acompanyar Bou al podi, ja que va finalitzar en el tercer lloc.

La igualtat al capdavant de la cursa va ser la tònica del dia, amb molts pocs punts entre els dos pilots que es disputen la primera posició del campionat: Bou i Adam Raga. El pilot de la Montesa Cota 4RT va finalitzar la primera volta amb un punt d'avantatge sobre Raga tot i haver tingut una punxada en una roda de la moto a la zona 13. El pierenc va poder canviar la roda abans de començar l'últim gir, va arrencar amb força, i fins a la zona 14 només havia penalitzat dos punts. La diferència amb Raga va fer que pogués acabar la volta amb una increïble targeta amb sis penalitzacions, per les 12 del seu rival principal.

Quarta victòria consecutiva, cinquena de la temporada, per a Bou, que amplia a 14 els punts en la classificació provisional del campionat. Avui es disputa l'última jornada del GP d'Andorra, amb un recorregut que mantindrà les dues voltes a les 18 zones, tot i que és probable que alguna sigui modificada lleugerament.