La selecció catalana de futbol sala va imposar-se ahir a la d'Euskadi (5-3) en un amistós previ a l'enfrontament internacional d'avui al pavelló del Pujolet de Manresa davant el combinat d'Hongria, que dirigeix l'exentrenador del Manresa FS Sito Rivera (21 h per Esport3 i amb entrada lliure).

A Martorell, Catalunya va oferir un bon joc de toc, tot i que a la primera part no va aconseguir fer cap gol (0-1). A la represa, els de Santi Gea van continuar dominant i aquí sí que van arribar els gols, tot i que amb diverses alternatives fins al 5 a 3 final. Pels catalans van jugar: Dídac Plana, Oussama Chefradu, Saül Marrupe, Sergio Sierra, Rubén González, Éric Martel, Adolfo Fernández, Dani Salgado, Albert Segura, Héctor Albadalejo, Pol Pacheco, Joan Miñano, Marc Marmol i Isaac Fernández.

Abans van enfrontar-se els respectius combinats femenins de Catalunya i Euskadi amb victòria també catalana per 5 a 1. Van jugar Noe Guerrero, Ingrid Vieites, Cèlia Catà i Berta Velasco de la Penya Esplugues Gironella.