Un bon ambient i espectacle al terreny de joc. El partit de Catalunya amb Hongria, aquest dilluns a la nit, va saber respondre a les expectatives i les dues seleccions van oferir fases de futbol sala de qualitat. Aquest dimarts s'han de tornar a enfrontar, en aquest cas serà a Mataró.

El partit va començar amb uns deu minuts de retard i Catalunya es va avançar en la primera part en aconseguir dos ràpids gols (2-0), un resultat una mica exagerat pel que va ser l'arrencada del matx. Si bé els catalans van començar forts i van marcar el primer gol gràcies a Rubén González, Devid va xutar al pal, el que hauria pogut ser gol de l'empat. En canvi, una precisa i estètica combinació dels catalans, de porteria a porteria, va significar el 2-0 obra d'Adolfo.

Els magiars no es van enfonsar, i continuaven la seva lluita per plantar cara i van tenir el premi amb el 2-1, un golàs que va marcar Harnisch per l'escaire. Al minut 18, els de Sito Rivera no van saber aprofitar els dobles penals dels quals van disposar els seus jugadors Héctor Albadalejo i Ousama Chefradu. I tres segons abans del descans, va arribar la que es pot qualificar de jugada tonta del partit, amb els hongaresos atacant amb porter-jugador i un rebuig de Catalunya cap endavant que Toth va acabar introduint en la pròpia porteria (3-1) davant la sorpresa dels aficionats.

A la represa el partit encara va ser més intens que en la primera part. Van arribar dos gols que van ser seguits: el 3-2 marcat per Droth, pivot dels hongaresos i que és la seva veritable estrella; i el 4-2 que va marcar Dani Salgado. L'actual jugador del Catgas Santa Coloma i que va actuar al FS Martorell en els millors temps del club del Baix Nord va regalar un golàs, va ser una autèntica frivolitat que va ser molt agraïda des de la grada.

Catalunya va tenir en aquesta fase del partit els seus minuts de joc més brillant. Marc Mármol, el jugador esparreguerí, va ser autor del cinquè gol. Els hongaresos, a la recta final del matx, van optar pel sistema de porter-jugador que va trencar una mica el bon ritme que tenien els catalans. Aquests, però, encara van disposar d'accions de dobles penals que el porter suplent Gabor va aturar a Eric Martel (en el minut 36) i a Salgado (minut 39) en sengles intervencions que van tenir força mèrit. El resultat ja no va variar i la victòria catalana va ser prou justa i clara.