Després del brillant èxit que uns dies abans els mateixos jugadors van assolir, amb el títol del català en la categoria juvenil, els palistes del CPP Igualada es van desplaçar fins a Valls per prendre part en un campionat que també finalment es van acabar adjudicant.

En la final, els anoiencs es van imposar al potent equip del Club Natació Mataró per un resultat de 3-0 ben contundent, mostra de la superioritat i bon nivell de l'equip del CPP Igualada. I en les anteriors fases eliminatòries, els palistes de l'Anoia es van anar desfent d'una forma successiva dels Lluïsos de Gràcia barcelonins pel resultat de 3-1 i del CTT Vilafranca al matx de semifinals per un parcial de 3-0. El campionat va esdevenir, de nou, una actuació brillant d'Albert Kenji Matsuoka, d'Adrià Úbeda i d'Enric Casadó. Pel que fa a les actuacions individuals, s'ha de fer esment de la destacada actuació per part d'Albert, que va arribar fins a la final, i va guanyar molts destacats jugadors d'edat superior a la seva, i va cedir només la final davant del palista Yordi Jason Ramos, que és del CN Mataró, per 3-1.

El títol juvenil es va assolir, uns dies abans, al pavelló de Ripollet, amb una classe i superioritat que l'equip del CPP Igualada (que té el manresà Adrià Úbeda en les seves files) va exhibir després a Valls.

En els quarts de final es va jugar contra el Gimnàstic de Tarragona amb una victòria sense donar cap marge a la sorpresa al rival i que es va consumar per un resultat final de 3-0. A les semifinals, va tocar en sort el CN Mataró al qual també es va batre per un resultat una mica més disputat (3-1). En la final, qui ja esperava els igualadins era el club amfitrió, el potent CTT Ripollet. El duel va ser espectacular i, després de molt esforç, va acabar caient de la banda dels jugadors de l'Anoia per un resultat de 3-2.