El passat divendres i dissabte es van cel·lebrar les 12 hores de futbol sala de Casserres. El primer dia de competició es va disputar la lligueta i el segon dia les eliminatòries, des dels vuitens fins a la gran final. Al torneig, disputat al pavelló de Casserres, hi van participar un total de 17 equips.

Després d'hores i hores de competició esportiva, la final de les 12 hores la van disputar Fusteria Integral Jordi contra MGC Instal.lacions. El xoc entre els dos equips va ser molt ajustat i el resultat va ser d'empat a un. El campió del torneig es va haver de decidir des de la tanda de penals.

En els llançaments finals, la sort va somriure a l'equip de la Fusteria Integral Jordi, que es va emportar la victòria. L'equip va voler dedicar el triomf al porter Xavi Colomé, que es va haver de retirar del partit per una greu lesió. Tot i l'infortuni, Colomé es va emportar el trofeu a millor porter del torneig.

Un any més, les 12 hores de futbol sala a Casserres van gaudir d'una bona organització i com a novetat hi va haver servei d'entrepans per al nombrós públic i els participants.