El futbol formatiu del FC Barcelona ja té l'organigrama fet pel que fa als tècnics que dirigiran els diferents equips la propera temporada. I tres tècnics de casa nostra, Marc Serra, Jordi Pérez i David Sánchez, que ja eren a la casa, continuaran a l'òrbita blaugrana, però dos en equips diferents dels que van entrenar la campanya passada.

El manresà Marc Serra es mantindrà a la coordinació dels equips de futbol 7 i a més a més també continuarà entrenant l'aleví A de l'entitat blaugrana conjuntament amb Pau Moral com a segon tècnic. El també manresà Jordi Pérez, que dirigia el benjamí A, el proper curs passarà a l'aleví B, en aquest cas acompanyat d'Àlex Urrestarazu. I el santvicentí David Sánchez, que conduïa els jugadors del benjamí B la campanya passada, tindrà ara cura de l'aleví C.

La resta d'integrants de l'equip tècnic del Barça formatiu són, per al cadet A, Franc Artiga, per al cadet B, Cristian Catena, per a l'infantil A, Carles Martínez, per a l'infantil B, Sergi Milà, per a l'aleví D, Dani Horcas, per al benjamí A, Jordi Font, per al benjamí B, Òscar Jorquera, per al benjamí C, Albert Puig, i per a l'aleví D, Juanan Gil.