Les 24 hores del circuit de Montmeló van cloure ahir amb la victòria esperada, la desena, de l'equip Yamalube Folch Endurance, format per Arturo Tizón, Pedro Vallcaneras, Xavier Pinsach i Eduard Ullastres, que, al manillar d'una Yamaha YZF R-1, van superar en gairebé dos minuts l'equip Suzuki Català, format per Gregory Junod, Lucas de Carolis, Camile Hedellin i Javier Alviz. La tercera plaça va ser per a l'LVM Motors. El pilot de Berga Marc Creus, que formava part de l'equip Motos Gaspart juntament amb Zamorano, Chetry i Sauri, va rodar al capdavant (van arribar a ser segons) durant les primeres hores, tot i que després va haver d'abandonar per problemes mecànics.

A part de Creus, la prova també va disposar de la presència del veterà pilot santvicentí Ramon Basomba, que, formant part de l'equip Motocrom 1, va acabar en el lloc 22, i la del corredor de Llívia Toni Baraldés, que amb l'equip Calabria Motor Team Endurance va acabar en la posició número 33.

Basomba i el seu equip, que estava format per Raúl Torras, Andrew Cuesta i Ferran Clusellas, no van tenir gaire la sort de cara, ja que durant les dues primers hores de la competició van estar rodant en el cinquè lloc, molt a prop dels grans favorits de la prova, però després una caiguda del santvicentí Basomba, acompanyada de problemes tècnics en la motocicleta, va fer que al final acabessin en el lloc vint-i-dosè, allunyats, però, de la part alta. Pel que fa a l'equip de Baraldés, la seva trajectòria durant la cursa va anar de menys a més. Després d'unes primeres voltes un xic titubejants, va anar a més i va superant l'equip RC8 Croix du Sud.