Puig-reig va gaudir de l'esport i la companyonia durant els sis dies que va durar el vintè torneig Open del Berguedà de vòlei platja. La novetat d'aquest any va ser la música en directe, a càrrec del conjunt Aquell parell, que va amenitzar el sopar gratuït als participants i assistents al torneig.

Després de 200 partits i sis dies de competició entre les categories open, júnior i femenina, gairebé 300 participants repartits en 63 equips van fer que el passeig de la Via, batejat aquests dies com el "passeig Marítim", s'hagi omplert d'esportistes i de públic que van poder gaudir d'un gran ambient festiu i esportiu.

El guanyador del torneig en la categoria Open va ser l'equip Bar Piscina Gironella, que va guanyar a la final a El mirall, campions de les dues últimes edicions, per 9-15, 15-9 i 15-11. En la categoria femenina, les guanyadores van ser les jugadores de l'equip Concepto Monstruo, de Manresa, que es van imposar a les noies de l'Un Bot de Berga i Gironella, per 15-17, 15-9 i 15-8. L'equip local Small Hits va guanyar per tercer any consecutiu el torneig júnior, en derrotar en la final l'equip Gear, també de Puig-reig, per 15-10 i 15-6.