Maurici Casasayas i Botines té cinturó negre 7è Dan; David Roca, 6è Dan; Wolfgang Simon, Maurici Casasayas i Soler, Laia Fernández i Carles Perpiñan tenen el 5è Dan; Pere Alastrue, Josep Perau, Eloi Barrachina i, des de dissabte, Joan Rojo, el 4t Dan, així fins arribar als 160 cinturons negres comptabilitzats en el quadre d´honor d´Esport 7, de 1r a 7è Dan.

A Castelldefels, es van fer el cap de setmana els examens de pas de grau a cinturó negre de 1r a 4t Dan organitzats per la Federació Catalana de judo i l´Escola Federativa estatal. Tots els candidats d´Esport 7 i Judo Santpedor que s´hi van presentar, van aprovar.

A destacar l´excel·lent examen de Joan Rojo, professoar del Judo Santpedor, que li va servir per aconseguir el 4t Dan. Van superar el 2n Dan els judokes d´Esport7, Amadeu Riera i Toni Torra. I per 1r Dan van aprovar Verònica Requerey, Roger Gaona, Xavier Contreras, Iker Corchero, Derek Garrido, Èric Guerra i Pol López, tots ells d´Esport7, i Lídia Orriols del Judo Santpedor.