El Campionat d'Espanya d'atletisme per a clubs veterans fa deu anys que es fa, i en tots deu, l'Avinent CA Manresa ha aconseguit pujar al podi. I no només això, les manresanes han estat vuit vegades campiones, un cop subcampiones i un altre terceres classificades. També aquest cap de setmana a l'Estadi Gaetà Huguet de Castelló, en la desena edició de la competició, han aconseguit el títol amb una autoritat fins i tot desproporcionada, i han avantatjat en disset punts el segon equip classificat, el Barcelona Atletisme. Aquesta nova primera plaça arriba després que l'any passat, les manresanes van haver-se de conformar amb la segona posició, a només un punt del primer classificat.

Tot i la baixa de la Loles Vives, l'equip manresà va demostrar, a Castelló, tenir una excel·lent qualitat en totes les proves del programa de competició, fet que ho demostra la substancial diferència de punts amb tots els contrincants. En aquest Campionat d'Espanya de clubs veterans femenins, quatre equips hi entren per la classificació de l'any anterior (els quatre primers) i quatre més han aconseguit la classificació en competicions prèvies. Per establir les classificacions, tenint en compte les diferències d'edats entre les atletes participants, es fa servir una taula internacional que combina la marca i els anys de la participant, i amb aquesta programa de puntuació i coeficients s'estableix l'ordre de cada prova.

De les dotze proves programades en aquesta edició, l'Avinent CA Manresa va aconseguir cinc victòries a càrrec de Silvia Cortés (100 llisos), Maria Rosa Busquets (200 llisos), Manela Martínez (1.500 llisos), Lita López (80 tanques) i el relleu 4x100 llisos amb Maria Rosa Busquets, Carme Bes, Silvia Cortés i Eulàlia Torrescasana; també cal destacar les segones places d'Eulàlia Torrescasana (400 llisos) i Maria Dolores Jiménez (800 llisos). De l'equip manresà, dues de les representants, la sallentina Eulàlia Torrescasana i Lita López també són habituals en l'equip sènior del CAM a la Divisió d'Honor femenina.