Maurici Casasayas i Botines té cinturó negre 7è dan; David Roca, 6è dan; Wolfgang Simon, Maurici Casasayas i Soler, Laia Fernández i Carles Perpiñán tenen el 5è dan; Pere Alastrue, Josep Perau, Eloi Barrachina i, des de dissabte, Joan Rojo, el 4t dan, i així fins arribar als 160 cinturons negres comptabilitzats en el quadre d'honor d'Esport 7, de 1r a 7è dan.

A Castelldefels es van fer, el cap de setmana, els exàmens de pas de grau a cinturó negre de 1r a 4t dan organitzats per la Federació Catalana de Judo i l'Escola Federativa estatal. Tots els candidats d'Esport 7 i Judo Santpedor que s'hi van presentar van aprovar.

Cal destacar l'excel·lent examen de Joan Rojo, professor del Judo Santpedor, que li va servir per aconseguir el 4t dan. Van superar el 2n dan els judokes d'Esport7 Amadeu Riera i Toni Torra. I el 1r dan, el van aprovar Verònica Requerey, Roger Gaona, Xavier Contreras, Iker Corchero, Derek Garrido, Èric Guerra i Pol López, tots ells d'Esport7, i Lídia Orriols del Judo Santpedor.