Vic va acollir la quarta edició del triatló d'Osona, prova que aquest any era campionat de Catalunya per clubs de triatló i que va incloure 430 inscrits entre la prova oberta i el campionat català.

La prova consistia en un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament, els triatletes havien de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic, en un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina, i, per acabar, 5,8 km de cursa a peu pel centre de la població de Vic.

El millor classificat del CN Sallent va ser Víctor Estepa, en la 23a posició, i el millor atleta del CAI va ser Daniel Baraldés, 30è en la general. El CN Sallent va quedar 9è, i el CA Igualada, 10è, en la classificació per equips del campionat de Catalunya.