La ciutat de Manresa ha acollit el segon campus d'estiu a càrrec de la federació espanyola, que es va celebrar a les instal·lacions del Frak Manresa i del Royal Dance, amb la col·laboració de l'escola Joviat.

Les millors parelles de l'estat han estat concentrades a la capital del Bages; entre elles hi ha estat la que està integrada per Guillem Pascual i Rosa Carné, actuals campions de l'estat en la modalitat de llatins, que són del Royal Dance, un club que ha tingut entre els docents del campus els seus directors, Karina Rubio i Àlex Cazorla. I al Frak van estar en l'equip de col·laboradors de l'estada els seus responsables, Joana Subirana i Albert Mota.

D'altra banda, durant el proper cap de setmana, des del divendres i fins al dilluns, el club Royal Dance organitzarà un campus que tindrà, en aquesta ocasió, el nivell i la categoria internacional, amb més de 120 ballarins que ja estan inscrits i que vénen de països d'arreu del món.

Manresa es confirma com una de les ciutats de referència en ball esportiu com ho acredita la feina dels seus clubs, la categoria dels

ballarins i el treball organitzatiu. A més del Royal Dance i del Frak, el Swing és l'altre club dedicat al ball que hi ha a la ciutat.