Diumenge es va celebrar la que era la prova de triatló als Andorra Outdoor Games, amb participació del CAI Triatló Petromiralles. Es van nedar 750 metres al llac dels Engolasters i després hi va haver un tram dur de 36 km en bicicleta, que pujava el port de La Rabassa per fer un darrer parcial de cursa a peu de 9 quilòmetres.

El guanyador en la prova masculina va ser Xavi Llobet amb un temps de 2h 15' 38''. En la categoria femenina va guanyar Judit Corachan amb 2 h 34' per davant de la triatleta del CAI Anna Noguera, que va realitzar una gran cursa a peu amb un temps final de 2 h 38'57'' en creuar la línia de meta de la prova.

Dani Baraldés va ser 17è al final de la prova masculina en assolir un crono de 2 h 32' 06''. Pel que fa a Carlos Cervera va ser el 164è amb un temps de 3h 13'17''. Finalment, Toni Cañas va aconseguir tancar la seva participació amb un registre de 3 h 26' 32'', en una jornada exigent per a tots els triatletes que hi van participar per la duresa de la cursa andorrana.