Després d'anunciar fa uns dies que posava fi a la seva carrera a la NBA, ahir Amare Stoudemire va fitxar per l'Hapoel de Jerusalem, equip en el qual té accions. Stoudemire, que des de fa uns anys estava lluny de la seva millor versió per les constants lesions al genoll, disputarà l'Eurocup, on s'enfrontarà al València Basket i al Montakit Fuenlabrada.

En els seus primers anys va ser un jugador dominant, una autèntica estrella de la millor lliga del món, com demostren les seves 6 presències a l'All Star o la seva inclusió en el Millor Quintent del 2007. Ara, als seus 33 anys, intentarà aixecar el cap en un club del quan n'és un dels propietaris.

Per la seva banda, l'ala-pivot nord-americà Carlos Boozer, All Star en dues ocasions, va fitxar pel Guangdong Hongyuan de la lliga xinesa, segons va confirmar ahir Du Feng, el tècnic de l'equip asiàtic. Boozer, que la passada temporada va estar sense jugar després d'un anys amb els Lakers de Los Ángeles, arriba a un dels equips amb millor palmarès de la lliga, però que en els últims tres anys ha caigut a les semifinals.