A les instal·lacions del Club Principat de Tir Olímpic d'Oviedo es va celebrar la Copa Princesa d'Astúries de joves promeses, organitzada per la Reial Federació Espanyola de tir olímpic. Es va disputar en la modalitat de carrabina pneumàtica mires tancades, amb la participació de diversos tiradors del CT Precisió Manresa.

En categoria juvenil, Oriol Martínez, del CT Precisió Manresa, va quedar tercer, i Pau Nacenta, quart, darrere dels dos primers classificats, Francesc Lanza i Mariano Díaz. Del club manresà, també va quedar tercera Esther Abizanda, en aquest cas per darrere de Carmina Recio i Claudia Carmona. I en juvenil femení, setena posició per a Eva Cuevas del CT Precisió Manresa.

Tirada de Mini F-Class R

El CT Precisió Manresa va organitzar a les seves instal·lacions, una tirada de Mini F-Class R en les modalitats open i restricted. En open, els tres primers van ser: Mercè Mas (149,17), Josep A. Garcia (148,12) i Feliu Campàs (147,13); en restricted, primeres places per a Joan Marimón (149,12), Joaquím Desilau (146,12) i Josep Marimón (138,03).