El Manchester City del santpedorenc Josep Guardiola va encarrilar ahir l'accés a la fase de grups de la lliga de campions, en guanyar al Steaua de Bucarest per 0 a 5.

Els citizens no van tenir pietat dels romanesos, i la victòria hagués estat més àmplia si el Kun Agüero hagués estat més encertat. L'argentí va fallar dos penals en els primers 21 minuts de partit. Un el va parar el millor jugador de l'Steaua, el porter Nita, i l'altre el va enviar als núvols, quan els anglesos ja s'havien avançat amb un gol de David Silva després d'una gran jugada de Sterling. Agüero es va consolar dels dos errors marcant el segon i Nolito va anotar el tercer en quedar-se sol davant al porter després d'una assistència de De Bruyne. El Kun va marcar els últims dos gols en un partit que ja estava resolt.

D'altra banda, el jugador del RedBull Salzburg i nascut al Pont de Vilomara, Jonathan Soriano, va empatar davant el Dinamo de Zagreb 1 a 1. L'equip entrenat per l'exblaugrana Òscar Garcia va obtenir un bon resultat en el seu viatge a Zagreb, i es va apropar a tota una gesta com seria la classificació per a la fase de grups de la Champions, que hauran de certificar dimecres que ve a Viena a la tornada. El Villarreal s'enfrontarà avui al Mònaco en l'anada de l'eliminatòria per ser a la màxima competició continental.