Javier Mascherano estarà deu dies de baixa per la lesió que va sofrir al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya amb el Sevilla. El central argentí del Barça té una elongació al bíceps femoral de la cama dreta i es perdrà el debut a la lliga, dissabte davant el Betis.

L'absència de Mascherano deixa els de Luis Enrique molt minvats en la posició de central, ja que tampoc podran comptar amb el francès Jérémy Mathieu.

D'aquesta manera, els únics centrals disponibles per a Luis Enrique són Gerard Piqué i una de les noves incorporacions, el francès Samuel Umtiti. Tot i aconseguir el primer títol de la temporada els blaugrana no han sortit massa ben parats amb les lesions d'Andrés Iniesta, Jérémy Mathieu i Javier Mascherano, que s'afegeixen a l'anterior del porter Marc-André ter Stegen.

Luis Enrique haurà de recórrer al filial per suplir les baixes. La primera opció és el brasiler Marlon. Tot i això, l'asturià no podrà comptar amb ell perquè no disposa encara del visat. Per tant, el tècnic del Barça cridarà l'altre central del planter, José Antonio Martínez. Una altra opció podria ser el tercer central del B, Borja López.