L'Herbalife Gran Canària va tancar un acord amb el base nord-americà Lester Bo McCalebb, que jugarà a l'equip canari durant la propera temporada. És la quarta incorporació que fa l'equip de Luis Casimiro, després de les de l'ala Royce O'Neale i els pivots Richard Hendrix i Darko Planinic.

McCalebb té passaport macedoni i fa 1,83 metres d'alçada. El base prové del Limoges francès, amb el qual va disputar dos partits contra el seu nou equip als vuitens de final de l'Eurocup. En aquests, el nord-americà va anotar vuit punts a França i disset a Gran Canària. Els seus números de la temporada passada van ser de 11,5 punts i 3,3 assistències a la ProA francesa i 12 punts i 2,9 assistències a l'Eurocup.

McCalebb es va formar a la Universitat de Nova Orleans i va començar la seva etapa professional al Mersin Buyuksehir Belediyesi turc. Tot seguit va passar pel Partizan, el Montepaschi de Siena, el Fenerbahce i el Bayern de Munic. Va ser campió de lliga a Sèrbia, Itàlia i Turquia, i en el seu pas per Siena va ser escollit millor jugador de la lliga italiana i va ser màxim anotador de l'Eurolliga el curs 2011-12, amb 16,9 punts de mitjana. A nivell de seleccions, va tenir un paper destacat a l'Eurobàsquet del 2011, on va guiar Macedònia fins al quart lloc.