L'Espanyol va ser un dels equips que es van mostrar més actius en el final del mercat d'estiu de fitxatges d'aquesta matinada. Els blanc-i-blaus, amb problemes evidents a la zona defensiva, ja que han rebut vuit gols en dos partits de lliga, van canviar de porter i també de defensa central, una operació que es va fer oficial passades les deu de la nit.

Així, arriba fins al juny Diego López, l'exporter del Reial Madrid, procedent del Milan. El gallec competirà per ser titular amb el madrileny Roberto Jiménez. Per contra, el català Pau López se'n va a jugar a la lliga anglesa, concretament al Tottenham de Pochettino.

Pel que fa a la defensa, el club va negociar durant tot el dia el fitxatge del mexicà Diego Reyes, jugador del Porto cedit l'any passat a la Reial Societat. L'arribada de l'asteca comporta la sortida ja confirmada d'Álvaro González, pel qual el Vila-real ha pagat 4 milions d'euros. Els blanc-i-blaus també van traspassar Álex Fernández a l'Elx i van batallar per repescar Álvaro Vázquez, del Getafe, el qual a mitja tarda semblava que aniria a parar al Deportivo de la Corunya.

De la lliga anglesa

La lliga espanyola també va acollir ahir alguns jugadors procedents d'Anglaterra. El francès Samir Nasri, descartat per Guardiola al City, va fitxar pel Sevilla per suplir la marxa de Konoplianka al Schalke. Per la seva banda, el València es va haver de moure amb rapidesa després del fitxatge de Mustafi per l'Arsenal, i ahir va contractar el francès Mangala, un altre dels descartats del tècnic santpedorenc a Manchester. A última hora d'ahir també es va parlar de les contractacions de Garay i Guidetti, tot i que encara no estaven confirmades. Per la seva banda, l'Osasuna va aconseguir els francesos Digard, del Betis, i Rivière.

La bomba David Luiz

Pel que fa al futbol internacional, el més destacat va ser el fitxatge de David Luiz pel Chelsea, club al qual ja havia jugat, procedent del París Saint-Germain. El mateix equip de Conte va fitxar Marcos Alonso, el lateral procedent de la Fiorentina.

D'Anglaterra marxa Joe Hart, que no tenia la confiança de Guardiola. Desembarca al Torí. Del City també se'n va Wilfred Bony, en el seu cas, a l'Stoke City. Arbeloa, que semblava que podria fitxar per l'Espanyol, jugarà al West Ham, i un exblaugrana, Adama Traoré, ho farà al Middlesbrough de Karanka. El Leicester es va reforçar amb l'algerià Slimani, i el sempre polèmic Mario Balotelli jugarà a partir de la setmana que ve a una nova lliga per a ell, la francesa, a les files del Niça.